rAYyAn's CaKk

By: elly Hamzah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-May-2009 13:52 Email | Share | | Bookmark
blogging activated

hi kenkawan..just nak inform, sila ler ke blog aku yg x seberapa tu- setelah sekian lama menyepikan diri itu-sesambil menghupdate fp..aku akan terus menghupdate blog ku itu.

blog address: http://messhl.blogspot.com/
fp addrees : http://amelly.fotopages.com/



Thursday, 30-Apr-2009 17:42 Email | Share | | Bookmark
trip balik kampung

layan jer ler bergambo
asal buler jerk ni!
gadget terkini..
huhu horeyyy!cuti sempena hari pekerja(walaupun aku bukan dikategori dlm org bekerja) ni, ktrg plan balik Kelantan.aduhhhh, trip yg memang memenatkan bila dipk kan-tapi seronok, dpt jumpa FIL semer. x sabar siut aku nih! kul 3 pm lagi dh mandikan Rayyan, konon2 tunggu hubby balik keje-roper2nyer, kul 5 lebey baru dia sampai umah-tup2 dia kata maybe x jadik balik coz dia ade keje nak kena siapkan.adus, sket tension bila mendengarnyer-aku bukan aper, dah ter-xcited nak balik kelantan nih!!last2, decision dh dibuat, akhirnyer berangkatler kami ke kelantan kul 6 lebey-jalan x baper nak jam lagi takat nih!tapi ngan one condition katanyer:- kena byk benti2 sbb dia nak kena siapkan report utk big bos, so..kira btol2 makan anginler nih!time aku hupdate fp ni pon, ktrg benti kali ke3, skg kat hotel di bandar Bentong-keje xleh disiapkan gak, aku xleh tido-bese r..xcited nk balik kelantan, tapi terdampat kt bentong plak!rayyan n hubby nyenyak tido dibuai air-cond yg sungguh sejuk ituuuu...aku janji nak gerak hubby kul 3 sbb ktrg nak bertolak ke kelantan kul 3 lebey-klo nak tunggu subuh, risau terlajak lak-ni cuti ujung minggu jer, klo cuti lama xperlerrrr...hurm, baru kul 1.50am...bio ler hubby tido, sbb aku xmo drive-jalan ke kelantan ni mmg sungguh x menyenangkan hati aku-penuh liku2. nih klo gerak sat lagi, subuh kang maybe benti utk solat subuh, pas tu baru sambung balik-harap2 sampai be4 tgh kat kelantan. hubby masih byk keje nak settle sampai sana nanti, kira cm x holiday ler-xper r, janji sampai kelantan. ingat nak banjer FIL makan2-sempena mother's day-even tarikhnyer 10hb, baik sambut awal sbb sumer pon ader..aper ler hubby nk kasik kt aku ek?aku pon dh jadik ibu-leh timer pernghargaan di hari ibu nih!heheheh....okler, ni ade sket gambo kat hotel tempat ktrg stay mlm tadi.....


Monday, 27-Apr-2009 17:34 Email | Share | | Bookmark
aksi2 menangis anak bujang

x makan dipujuk gayanyerrrr
baru sat berjaya memujuknyer
hurm, rayyan ni klo bab2 menangis ni leh tahan gak-aku x teragak2 mengatakan yg bab2 nangis n emosional ni byk ikut aku lerrrr-hehheheheh. tapi, bese ler..klo ank sulong ni, byk bermanja ngan mama dieeeee...


Saturday, 25-Apr-2009 17:59 Email | Share | | Bookmark
Berkelah di Pantai Balok

rayyan n papa
adik aku yg giler memancing
niler gambar kuarga aku termasuk hubby yg sedang menarik pukat
View all 4 photos...
ktrg balik Kuantan hujung mgg ni-sbb nak hantar brg2 kawin adik aku. dikesempatan tu, ktrg aper lagi...dgn niat yg suci utk mandi di pantai balok. ruper2nyer, sumer kuarga aku tanpa sebarang plan, ramai2 ajak gi pantai utk menjala ikan beramai2 menggunakan pukat tarik(guna pukat tarik utk tarik ikan di tepi pantai)-seronok giler ktrg, 2 hari berturut2 sumer kuarga n sedara mara aku terbabit sekali. ade sekali tu, dpt anak2 ikan-beribu2 ekor, agaknyer time tu ktrg terkaut geng anak2 ikan yg sedang berenang di tepi pantai tu-mmg giler rrr, penuh tepi pantai tu ngan anak2 ikan yg melompat2ramai gak pengunjung pantai yg x lepas peluang kutip anak2 ikan yg sememangnyer digoreng pon sodap-termasuk ler group yg sedang berkhemah tepi pantai Balok tu. mana taknyer kan, dr diorg makan sardin mlm tu, baik makan ikan fresh-walau kecik, tapi sodap!!time dpt ikan tu, jam dah kul 7 lebey-nak maghrib dah-x dpt ler ambik gambo ikan2 tu sbb hari dh gelap-anyway, ktrg bercadang klo ade masa, nak balik lagi-tangkap ikan ramai2-mmg giler r bila tengok kat jalan penuh ikan terlekat-best siut!!!walaupun harapan utk tgk udang yg melekat...harapan tinggal harapan-sbb udang yg ktrg dpt hanya 3 ekor-tapi besor2


Wednesday, 22-Apr-2009 16:24 Email | Share | | Bookmark
trip to abe lie house

 
 
hurm-last wknd kitrg gi melawat abe Lie (M. rajoli) yg sememangnyer mempunyai pertalian ngan hubby ku. so far, dia nampaknyer agak lemah-sptmana yg dikatakan oleh abg Nas-Melodi. semoga abe Lie cepat sembuh walaupun x dpt berlakon dah, maybe dpt meneruskan karier beliau yg sememangnyer suka berdakwah. InsyaAllah...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net